josep

 Josep Muñoz

El meu nom és Josep Muñoz, començo la meva carrera professional com a terapeuta en l'any 91, format en diferents disciplines (quiromsaje, reflexologia, quiropràxia, massatge tradicional tailandès, balneoteràpia, reiki, etc.).
* Poc temps després començo a estudiar Taiji i Qigong de la mà del mestre Sebastián González. El 1998, obtinc la titulació de professor / monitor de Tai txi txuan per l'Associació Catalana de Tai Chi Chuan / Chikung / Choy Li Fut (representant de la Plum Blossom International Federation). Posteriorment prenc contacte amb la família Yang i adapto la meva pràctica a l'estil tradicional. Des de llavors he estat impartint classes regulars en diferents pobles de la Costa Brava.
* El 2006, viatjo fins Beijing per obtenir el títol de professor / monitor de Qigong per a la salut, atorgat per la "Chinese Medical Association".
* El 2007, començo la meva formació com acupuntor a l'escola Heilpraktiker Institut de Barcelona. També en aquest any proposo un curs de formació en Qigong a aquesta mateixa escola. Des de llavors exerceixo com a professor en els cursos de formació de Monitors de Qigong per a la salut.
* El 2009, viatjo de nou a Beijing per obtenir un postgraduat en acupuntura i moxibustió. Proposo un curs de Digitopuntura i començo a exercir com a professor de Digitopuntura a l'escola Heilpraktiker.
En aquest mateix any Edicions Tao publica el meu primer llibre, titulat: "Qigong per regular òrgans i emocions".
* El 2011, i després de sis anys de desenvolupament, el mètode de Qigong per regular òrgans i emocions ja té nom: Cor del Tao. Faig un registre del mètode i de la marca, a més de sol·licitar els permisos per crear una associació de Qigong, a través de la qual poder difondre el nou mètode i les pràctiques energètiques en general.
* El 2012 surt a la llum el meu segon llibre: "Qigong cor del Tao, un camí cap a la salut emocional", el llibre del mètode.
* En 2013 surt a la llum el meu tercer llibre: "Qigong per a la salut, fonaments de la pràctica energètica".
* En l'estiu de 2013 retorn de nou a la Universitat de Medicina Xinesa de Beijing, per realitzar un curs avançat de Qigong mèdic.
* Actualment, imparteixo cursos de formació de Qigong per a la salut i Digitopuntura a Barcelona, així com tallers i seminaris per presentar i difondre "Cor del Tao" en diferents llocs de la geografia espanyola.
 
Organitzo tallers o cursos en qualsevol província d'Espanya.
Si t'interessa i vols formar un grup o tens un centre, posa't en contacte amb mi.
 
 
Formació de Qigong (Chi Kung):
 
 
Els vuit brocats (Ba Duan Jing): Un dels sistemes de Qigong més coneguts, creat al segle XII, treballa d'una manera suau però efectiva tot el cos.
Sistema de Qigong terapèutic Lian Gong: Un sistema de 36 exercicis creat per tractar diversos problemes articulars (cervicals i espatlles; esquena, cames i genolls; tendosinovitis; disfunció d'òrgans interns).
Sistema de Qigong terapèutic per òrgans i emocions: Un sistema de treball per restablir la funció energètica dels cinc òrgans principals (cor, pulmons, fetge, melsa, ronyons).
El joc dels cinc animals (Wu Qin Xi): Una sèrie d'exercicis desenvolupat a partir de l'observació de la fauna animal (tigre, cérvol, ós, mico, grua) i que imita les seves qualitats espirituals.
Qigong estàtic "Zhang Zhuang": Es tracta d'una sèrie de posicions estàtiques que desenvolupen diversos aspectes del treball intern del Tai Chi, com són: la biomecànica, la concentració i la respiració.
Palma de cinc elements (Wu Xing Zhang): És una sèrie Taoista que reuneix una sèrie d'exercicis destinats a harmonitzar els cinc òrgans principals.
Forma de Qigong terapèutic "18 Palmes de Buda": És una forma d'origen budista que treballa d'una manera profunda les articulacions i les cadenes musculars dels meridians energètics.
Forma de Qigong "Petit Buda": És una forma d'origen budista, del mateix origen que les 18 palmes de Buda, però que treballa un aspecte més meditatiu.
Exercicis de Qigong per al tractament de malalties: Fatiga crònica, hipertensió, depressió, problemes d'esquena, problemes hepàtics, problemes emocionals, estrès, dèficit del sistema immunitari, etc.
 
Formació de Tai Chi:
 
Forma tradicional: És la forma tradicional de l'escola Yang, consta de 103 moviments.
Forma de Tai Chi de 40 moviments: És una forma simplificada de la forma tradicional.
Forma de Tai Chi de 24 moviments: És la forma més coneguda de Tai Chi, practicada a tot el món.
Forma de Tai Chi de 13 moviments: És una forma simplificada de la forma de 24, per treballar en espais reduïts.
Forma de Tai Chi de 8 moviments: És una forma molt senzilla, creada recentment per la federació internacional de wushu, per fer assequible el Tai Chi a tot tipus de públic.
Forma de 32 moviments amb espasa: Una de les formes amb armes més conegudes del Tai Chi.
Forma de Tai Chi amb ventall de 52 moviments: Una altra de les formes amb arma de les més conegudes.
I Chuan (puny de la ment): Es tracta d'un sistema de Chi Kung que utilitza postures estàtiques i moviments extrets de les formes de Tai Chi.
Pedagogia del Tai Chi, Ensenyament i mètodes: Un mètode per aprofitar els recursos didàctics i treure el màxim rendiment a les classes.
 
Formació Terapèutica:
 Acupuntura
Quiromassatge
quiropràctica
Màster de quiromasje-osteopatia
Teràpia tradicional thai (Massatge Tailandès)
Teràpia crani-sacral
reflexologia
Reiki
Més en aquesta categoria: « Aïna Jordi »

Estudi de Dansa Sinera

Enllaços

  • ico4
  • Apdc

Connecta

  •           facebook 48x48
  •           twitter 48x48
  •           instagram 48x48