image

Novetats per aquest estiu !!! 

Us avancem que aquest juliol oferirem un CURS INTERNACIONAL de dansa molt especial. 

Quan ho farem: Del 4 al 15 de juliol, de 17 a 20h. 
 
Què farem: Dansa Clàssica, dansa  Neo clàssica, Modern, Escola Bolera i dansa Contemporànea, i practicarem idiomes.
 
Les classes és faran en anglès.
 
Qui ho farà: Un gran equip de professionals, nacionals i internacionals.
 
Andrea Kramer, directora del  Wings Conservatory and Ballet Forte de Nova Jersey USA www.balletfortenj.com Amb una experiència com a coreògrafa i docent de més de 25 anys, els alumnes d'Andrea Kramer han format part de prestigioses companyies dels Estats Units i Canadà i han estat guardonats en nombrosos concursos de dansa.
 
Randy James, fundador i director artístic de 10Hair Legs www.10hl.org  . Al llarg de més de 30 anys ha destacat com a gran ballarí, prestigiós coreògraf, professor, conferenciant i ponent tant a nivell local com nacional i internacional i ha obtingut els més alts reconeixements artístics atorgats pel Departament d Estat dels Estats Units en el camp de la docència.
 

Alex Biegelson, va nèixer a la ciutat de Nova York,  i des dels nou anys ha estat involucrat en l'escena del teatre i la dansa. L’any 1997 es va decantar professionalment cap a la dansa  i el 2001 va ampliar els seus estudis de dansa a l'Escola Superior Performing Arts Professional a Manhattan, al mateix temps que estudia a l'Escola d'Alvin Ailey.

Des de la seva graduació Alex ha treballat amb FREESPACE dansa durant la seva gira internacional, Nimbus Dance Works i Projecte : Smith i Carolyn Dorfman Dance Company. Alex és membre fundador de la companyia i centre d’ensenyament 10 Hairy Legs i també fa tasques com a assistent de direcció.

Núria Serra, llicenciada en dansa clàssica a l´Institut del Teatre, des del 2006 crea i dirigeix la seva pròpia companyia de teatre-dansa NS danza. Actualment combina la direcció de la companyia amb la docència a escoles de Catalunya i Estats Units.
 
Vanesa Dominguez i altres professors completaran l'equip de professionals.
 
Quan ho podreu veure: Dissabte 16 de juliol es portaran a l'escenari de la Mostra de dansa  d´Arenys coreografies del curs.
 
Consulteu-nos preu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estudi de Dansa Sinera

Enllaços

  • ico4
  • Apdc

Connecta

  •           facebook 48x48
  •           twitter 48x48
  •           instagram 48x48