Història

L´escola neix l´any 1983 fruit de la meva passió per la docència. Sóc filla,neta i besneta de mestres, de grans mestres vocacionals que han fet de la pedagogia un eix vertebrador de les seves vides. Heretar la capacitat de transmetre coneixements, de gaudir fent-ho i el fet de valorar-ho han estat el motor que any rere any m´han fet seguir amb el projecte.
Creure en la dansa, en els seus beneficis, en el seu valor cultural i artístic, m´empenyen dia a dia a aportar amb il.lusió cada classe i cada nou projecte.
Durant aquests més de 32 anys han passat per l´escola cents d´alumnes que han deixat mitjançant el gest, el seu moviment, una empremta que ha solidificat encara més els fonaments de la nostra escola. Alumnes com Anna Marin, Anna Rubirola, Gemma Galera, Elisabeth Biosca, Miquel Garcia, han conseguit fer de la dansa la seva professió, la seva passió.
No puc parlar d´història de l´escola sense recordar milers i milers d´instants,mil.lèssimes de vida que pesen més que qualsevol data que us vulgui fer arribar.
32 anys de vida de l´escola donen per molt, i avalen el seu recorregut. Vaig començar amb 19 alumnes....
Aprofito per mostrar el meu agraïment a aquelles 19 famílies que varen confiar en mi i en el meu projecte envers l´ensenyament de la dansa. A continuació us anomeno alguns dels esdeveniments dels que l´escola ha estat protagonista:
       -Escola pionera en organitzar 24 anys la Mostra de Dansa d´Arenys de Mar.
       -Intercanvi amb l´escola de Dansa del poble agermanat a França Auterive.
       -Participació en diverses mostres de dansa a nivell de Catalunya.
       -Examens de R.A.D. durant més de 20 anys.
       -Participació en diversos programes de TV.
       -Participació en els Jocs Olimpics de BCN 1992.
       -Autorització de Escola de Grau Elemental de Dansa per la Generalitat de Catalunya.
Actualment l´escola segueix com a plataforma de futurs ballarins i també continua apostant per la dansa com a mitjà de transmissió de valors que ens fan crèixer des del respecte i l´agraïment.
Mercè Freixas Viñas.
Directora.
 

Estudi de Dansa Sinera

Enllaços

  • ico4
  • Apdc

Connecta

  •           facebook 48x48
  •           twitter 48x48
  •           instagram 48x48